Afhalen

Wat van ver komt…

Specialiteiten van Toko Menteng in Voorburg

Komt u bij ons in Voorburg eten, of eet u de maaltijd thuis op? Alles is mogelijk bij Toko Menteng, ook catering voor feesten of bedrijven. Iedereen geniet van onze Oosterse specialiteiten.

 

Onze menukaart bestaat uit de volgende gerechten

Basisgerechten prijzen vanaf € 1,50 / portie
Bijgerechten prijzen vanaf € 1,75 / 100 gram
Schotelgerechten prijzen vanaf € 5,50 / schotel
Rijsttafels prijzen vanaf € 19,50 / rijsttafel

Probeer nu ook een van onze specialiteiten:

  • Daging Bandung (vlees)
  • Ayam Menado (kip)
  • Rendang
  • Ayam Cashewnoten

U kunt op 3 manieren een keuze maken en uw bestelling doorgeven:

1. Vrije keuze – Stel zelf een schotel samen
Voor afhalen is dit de meest gekozen vorm. Stel zelf een schotel samen uit de verschillende basis- en bijgerechten. De prijs van de schotel is dan afhankelijk van uw eigen creativiteit.

2. Schotelkeuze – Maak een keuze uit een van de bestaande schotels
Voor een lunch is dit de meest gekozen vorm. U kiest namelijk voor een bestaand schotelgerecht zoals de Nasi Rames (1 portie witte rijst, 1 groentegerecht naar keuze en 2 vleesgerechten naar keuze). De prijs van de schotel staat vast.

3. Rijsttafel – Kies voor een aantrekkelijk en voordelige selectie van gerechten voor een vaste prijs
Een vooraf geselecteerde samenstelling van veel verschillende kleine porties basis- en bijgerechten. Zowel de samenstelling als de prijs staan vast. Deze vorm wordt vaak gekozen voor een lunch voor 2 of meerdere personen.

Toko Menteng

Afhalen bij Toko Menteng

Doordat u de bestelling zelf bij ons komt halen, kunnen wij de prijzen laag houden. Wanneer u belt om te bestellen, laten we u direct weten hoe laat de maaltijd ongeveer voor u klaarstaat. Door de drukte tussen 17.00 en 19.30 kunnen wij soms de telefoon niet opnemen. Indien u niks hoort kunt u het later nog eens proberen.