Menu

Menukaart Toko Menteng Voorburg en Wassenaar

De Indonesische keuken is zeer divers. Indonesië bestaat uit ongeveer 17000 eilanden, waarvan er zo'n 6000 bewoond zijn. Veel eilanden kennen hun eigen recepten, die met specifieke kruiden, zoals laos (gember), djintan (komijn), djahé (gember), koenjit (kurkuma, geelwortel), ketoembar (korianderzaden) en sereh (citroengras) worden bereid. Zo zijn de gerechten op Sumatra in het algemeen veel pittiger dan op Java. De gerechten van Oost-Java zijn doorgaans wat zoeter van smaak. Daar wordt onder andere ook meer gebruikgemaakt van goela djawa, de Javaanse bruine suiker. Bekijk ons menu met smakelijke en traditionele gerechten en wees vooral niet bang om te vragen wat iets is, of om iets nieuws uit te proberen. Salamat Makan! (Eet smakelijk!)

Bekijk ons menu en bestel direct op 070 - 300 05 03 (Voorburg) 

of 070 - 449 40 62 (Wassenaar).